Referanser - Kryomed

Referanser


Vi er stolte over hvor mange fornøyde kunder vi har. Les gjerne om deres opplevelse med kryoterapi, og bestill din time i dag!

 

Fredag før cryo var beina tunge som fjell, mens dagen etter cryo løp jeg 5000 meter på mølla med sykt lette bein på 19:55 uten å gå over terskel!! Og det 6 dager etter Berlin Maraton…. Tilfeldig? Neppe

– Henning Holm, PT-sjef i Evo Fitness

 

Har i dag morges vært på min 2. behandling med cryosauna! 3 min. i dag…. veldig kaldt, men gode gud som blodet strømmer i årene mine nå!! Mine kalde fingre er varme! Blir veldig spennende å se effekten av dette på sikt! Min lege sverger til kuldebad for helsen og vektnedgangens skyld…dette er «the ultimate kuldebad» og over på 3 min….så passer meg perfekt! Ta kontakt med Jan Kåre Lidsheim for time! Anbefales på det sterkeste!! Og nei, jeg jobber ikke der, ei heller får jeg goder av å reklamere! Vil bare dele begeistringen!!

– Lotte Inger, Bygdøy

 

Jeg trodde det ville oppleves som et langt isbad, men det var ikke ubehagelig i det hele tatt. Merket tydelig effekt på forbrenningen etter 5 behandlinger. Hadde også en større mental tilstedeværelse gjennom dagen de gangene jeg var der. Dette ga mersmak.

Atle Øi, via Facebook

 

Jeg tar Cryo omtrent to ganger pr uke og merker at det hjelper meg å holde vekten i perioder hvor kaloriinntaket øker. I tillegg sover jeg bedre og får mer ut av treningen enn tidligere. Anbefales på det kaldeste!

Kim Jordsjø, Majorstua

 

Veldig bra for psoriasis, utslett på leggene ble mye bedre etter noen få besøk.

Lasse Østervold, via Facebook